Hattvika Lodge er en perfekt arena for romantisk ferie eller weekend med din partner. Vi har enestående overnattingsmuligheter, opplevelser i storslått natur – uansett årstid, mulighet for privat Hot tub, sauna, og Vestfjorden ligger rett utenfor bryggekanten, så her venter en forfriskende dukkert i det kalde klare fjordvannet. På sommeren kan lange lyse dager og netter nytes i fjellet eller ved strendene som ligger like i nærheten. Midnattsolen som ligger rett over vannskorpa i horisonten kan sees fra f.eks. Uttakleiv, en liten kjøretur fra Hattvika Lodge. På kveldstid i vinterhalvåret kan hot tuben nytes mens nordlyset danser på himmelen over dere. Mørketiden byr på fantastiske fargespill i det lille dagslyset som er, og muligheten for fine skiturer og gåturer ligger godt tilrettelagt i lokalmiljøet.
Uansett årstid kan dere nyte en deilig middag på vår restaurant FANGST. Her disker kokkene opp med kortreist lokal mat basert på sesongens råvarer. Få dere ett bord ved vinduet og mellom blikkene på hverandre kan dere nyte maten mens dere ser ut på åpningen til vestfjorden mellom Ballstad havns moloer.

4FA02CBB BCF4 4294 909D DA2B8A295398


Vi er på Bridal Musings topp 20 liste: 20 Hotel Honeymoon Suites With Private Pools

Romantikken blomstrer i Hattvika!

Leter du etter sted og arena for ditt BRYLLUP. Vår nye restaurant FANGST har fleksible løsninger for gjennomføring av ditt drømme bryllup.

Se mer på bryllupsforberedelser og muligheter for å leie inn en fotograf. Christin Eide har over flere år blitt engasjert til å forevige bryllup og ta bryllupsbilder for gjester fra hele verden i Lofoten.