Overnatting Sleep with style

Dere finner Hattvika Lodge ytterst i Hattvika i et ekte rorbu miljø som oser av historie og ligger perfekt til for et aktivt opphold i Lofoten. Bygningsmassen er nyoppusset og klare for å ta imot deg som ønsker høy komfort, vennlige verter sammen med private omgivelser.

Om dere er ute etter å leie rorbuer i Lofoten er Hattvika Lodge og Hattvika Brygge et utmerket valg for deres opphold!
Området er tett på elementene vi er stolte av i Lofoten. Dere bor praktisk talt på havet og fjellene som omkranser Ballstad ruver i bakgrunnen.
Unavn Bendiksenbua overnatting

Seafront Rorbu

HATTVIKALODGE – HOME ABROAD

RORBU – det ekte og autentiske Lofoten! I generasjoner har Hattvika vært adresse for fiskere under det legendariske Lofotfisket, i dag er rorbuene tilgjengelig for deg som søker overnatting med høy kvalitet og standard. Våre rorbuer fra ca 1880 er restaurert til modern og høy standard hvor du kan føle pulsen av Lofoten’s sjarm og tradisjoner. Alle enheter har moderne baderom, gode og fleksible sengeløsninger og fullt utstyrt kjøkken i en autentisk atmosfære som er vanskelig å finne andre steder.

Se alle rorbuer
DJI 0990 Pano 1 1024x910 1

Hillside

Hattvika Hillside er vårt svar på å knytte fjell og hav sammen og som skal gi magiske overnattingsopplevelser I Lofoten. Hattvika Hillside har sjenerøse bad for velvære, gode senger, en privat balkong og daybed i et stort vindu. Hattvika Hillside er designet for å kunne observere nordlyset og midnattssolen fra sengen… Inkludert frokost.

Finn en Hillside
92NvRw A

seaside

SEASIDE SUITES passer for den moderne turist som ønsker å oppleve Lofoten og som samtidig ønsker å bli servert frokost i vår nye restaurant FANGST – en liten rusletur over kaia. SEASIDE SUITES er utstyrt med romslig entrè og en liten kjøkkenkrok med kjøleskap/ oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Baderommet er meget godt utstyrt med badekar/ dusj/ håndklevarmer og toalett. Sengen er plassert i et stort og autentisk burom, der vi har fått plass til en flott daybed, skrivebord og litt garderobefasiliteter. Allrom/ soverom med spektakulær utsikt og plassert rett ved havet som en ekte rorbu skal være.

Finn en Seaside
Heidi Hallseth SMK 5616 Hattvika

Hattvika Lodge

Velkommen til Verdens flotteste øyrike!

Hattvika Lodge tilbyr den beste og hyggeligste overnattingen midt i Lofoten. Lofoten handler om spektakulær natur og konstante forandringer i været – her får man gjerne 4 årstider på en dag!
For å tilby gjester uforglemmelige opplevelser satser vi på meget god standard på overnatting og fasiliteter, hyggelig vertskap og aktiviteter som utfordrer.

Hattvika Lodge
8ZYqBCk8