Overnatting Sleep with style

Dere finner Hattvika Lodge ytterst i Hattvika i et ekte rorbu miljø som oser av historie og ligger perfekt til for et aktivt opphold i Lofoten. Bygningsmassen er nyoppusset og klare for å ta imot deg som ønsker høy komfort, vennlige verter sammen med private omgivelser.

Om dere er ute etter å leie rorbuer i Lofoten er Hattvika Lodge og Hattvika Brygge et utmerket valg for deres opphold!
Området er tett på elementene vi er stolte av i Lofoten. Dere bor praktisk talt på havet og fjellene som omkranser Ballstad ruver i bakgrunnen.

Seafront Rorbu

HATTVIKALODGE – HOME ABROAD

RORBU – det ekte og autentiske Lofoten! I generasjoner har Hattvika vært adresse for fiskere under det legendariske Lofotfisket, i dag er rorbuene tilgjengelig for deg som søker overnatting med høy kvalitet og standard. Våre rorbuer fra ca 1880 er restaurert til modern og høy standard hvor du kan føle pulsen av Lofoten’s sjarm og tradisjoner. Alle enheter har moderne baderom, gode og fleksible sengeløsninger og fullt utstyrt kjøkken i en autentisk atmosfære som er vanskelig å finne andre steder.

Se alle rorbuer

Hillside

Hattvika Hillside er vårt svar på å knytte fjell og hav sammen og som skal gi magiske overnattings opplevelser I Lofoten. Hattvika Hillside har sjenerøse bad for velvære, gode senger, en privat balkong og daybed i et stort vindu. Hattvika Hillside er designet for å kunne observere nordlyset og midnattssolen fra sengen… Inkludert frokost.

Finn en Hillside

Hattvika Lodge

Velkommen til Verdens flotteste øyrike!

Hattvika Lodge tilbyr den beste og hyggeligste overnattingen midt i Lofoten. Lofoten handler om spektakulær natur og konstante forandringer i været – her får man gjerne 4 årstider på en dag!
For å tilby gjester uforglemmelige opplevelser satser vi på meget god standard på overnatting og fasiliteter, hyggelig vertskap og aktiviteter som utfordrer.

Hattvika Lodge