Hattvika Lodge

Overnatting Sleep with style

Hattvika Lodge ligger i et ekte rorbumiljø ytterst i Hattvika, byggene og miljøet rundt oser av historie og lokasjonen passer perfekt for et aktivt opphold i Lofoten. Bygningsmassen er renovert til høy standard med god komfort.

Området er tett på elementene vi er så stolte av i Lofoten. Dere bor praktisk talt på havet og har fjellene som omkranser Ballstad ruvende i bakgrunnen.
Unavn Bendiksenbua overnatting

Seafront Rorbu

HATTVIKALODGE – HOME ABROAD

I våre rorbuer bor du bokstavlig talt på havet. Rorbuene er opprinnelig fra ca 1880, men er restaurert til en moderne look og holder nå høy standard samtidig som de holder den tradisjonelle Lofot-sjarm. Alle enhetene har moderne baderom, gode og fleksible sengeløsninger og har fullt utstyrte kjøkken. Rorbuene har en autentisk atmosfære som er vanskelig å finne andre steder.

Se alle rorbuer
Bilde 10.01.2022 MD HILLSIDE scaled e1643975069996

Hillside

Hattvika Hillside er vårt svar på å knytte fjell og hav sammen. Hyttene er designet for å gi deg en magisk overnattingsopplevelse i Lofoten, her kan nyte nordlyset eller midnattsolen mensdu ligger i sengen. Hattvika Hillside har sjenerøse bad for velvære, gode senger, en privat balkong og daybed i et stort vindu. Ved overnatting i en av våre Hillside hytter får du inkludert frokost i vår restaurant.

Finn en Hillside
MD SEASIDE scaled

seaside

SEASIDE SUITES passer for den moderne turist som ønsker å oppleve Lofoten og som samtidig ønsker å bli servert frokost i vår nye restaurant FANGST – en liten rusletur over kaia. SEASIDE SUITES er utstyrt med romslig entrè og en liten kjøkkenkrok med kjøleskap/ oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Baderommet er meget godt utstyrt med badekar/ dusj/ håndklevarmer og toalett. Sengen er plassert i et stort og autentisk burom, der vi har fått plass til en flott daybed, skrivebord og litt garderobefasiliteter. Allrom/ soverom med spektakulær utsikt og plassert rett ved havet som en ekte rorbu skal være.

Finn en Seaside
Heidi Hallseth SMK 5616 Hattvika

Hattvika Lodge

OVERNATT I EGEN LOFOTVILLA

Hattvika Lodge er en typisk Lofotvilla med elegant skandinavisk design innvending. Villaen ligger på en liten høyde med utsikt over Hattvika – et ekte og autentisk rorbuområde. Alle moderne bekvemmeligheter er inkludert; wifi, nespressomaskin, oppvaskmaskin og gulvvarme over alt.

Hattvika Lodge
Shoot 2 10 kopi scaled

KJEØYA

din private øy på ballstad

På KJEØYA viser vi høysesongen en kald skulder og setter det som er viktig for deg i sentrum for dine ferieplaner. Vi legger tilrette for opplevelser som gir en positiv innvirkning, tid med kjære og emosjonelle øyeblikk som varer lenge etter å ha forlatt Kjeøya. Nyt stillheten og opplev nordlyset på høst og vinter eller nyt lange sommerdager på din private øy. Unn deg det lille ekstra, mat og forleng ditt arktiske eventyr med meningsfulle aktiviteter. På KJEØYA ønsker vi å gi deg nettopp det: Din egen øy. Ekte, berikende – og ikke minst – midt i Lofotens råeste natur.

Kun tilgjengelig på forespørsel

KJEØYA
NY2021 Kart Hattvika 300x150cm 1.2 TEST4 1