Hattvika Lodge

HVORDAN KOMME SEG TIL Hattvika Lodge

Dersom du reiser med fly fra Trondheim (TRD), Bergen (BGO) eller Oslo (OSL), er du nødt til å reise via Bodø (BOO) for å komme deg til Lofoten. Den absolutt raskeste og mest praktiske måten å komme seg til Hattvika, er å reise med fly til vår næreste flyplass Leknes (LKN), for så å kjøre i 15 minutter.

Widerøe tilbyr flere daglige flyvninger mellom Bodø og Leknes, samt til Svolvær (SVJ). Det vil gi deg en påfølgende biltur på 1 time og 15 minutter. Det er også en mulighet å fly til Evenes (EVE), flyplassen nær Harstad og Narvik. Deretter kommer en biltur på om lag 3 og en halv time. Dette er muligens den billigste måten å reise med fly til Lofoten, og det gir deg en mulighet til å oppleve deler av Ofoten, Lofoten og Vesterålen i bil.

kart hattvika lodge 1

Du kan også ankomme Lofoten i ferge fra Bodø. Denne ferga tar om lag 3 timer, og ankommer Moskenes, en times kjøretur fra Hattvika. En annen ferge går fra Bodø til Svolvær.

Det tar omtrent like lang tid, og kjøreturen vil komme på 1 time og 15 minutter. Det er ikke mulig å kjøre hele veien fra Bodø til Lofoten, du er nødt til å ta en ferge på et tidspunkt. Her kan et alternativ være å kjøre hele veien, og ta ferga fra Bogenes til Lødningen. Fergeturen tar omtrent en time, og hele turen vil ta gode 7 timer.

For reisetips se Angela Liguori oppsummering etter tur til Lofoten

En annen mulighet, er Hurtigruten fra Bodø til Stamsund. Stamsund ligger 25 minutter i bil unna Hattvika. Det er mulig å ta Hurtigruta fra Harstad til Stamsund eller Svolvær. Dette er en dagstur, men en fantastisk opplevelse i seg selv.

HATTVIKA LODGE – EXTENDED EXPERIENCES