Hattvika Lodge

verdens beste råvarer Restaurant fangst

Vi fokuserer vårt kjøkken på kortreist og lokal råvare,
og setter scenen med utstrakt bruk av smake-menyer i en moderne Bistro-stil.

0L8A3086 MAT Miranda Tillinghast scaled

sesongbasert meny

EN SMAK AV LOFOTENS HISTORIE

Kjøkkensjefen planlegger meny etter sesong og kjøkkenpersonalet sørger for en sammensatt smaksopplevelse basert på lokale råvarer og tradisjoner. Uttrykket i restauranten er moderne bistro/fine dining, der Lofotens historie presenteres på tallerkenen.
Menyer

Meny

HØSTER FRA HAVET ETTER LOFOTENS ÅRSHJUL

Menyen baserer seg på hvilke råvarer som er i sesong og presenteres så gjennom:

– Kjøkkensjefens 7-retter smaksmeny
– Samme meny, nedskalert til 5 retter
– 3 retter meny (fiske alternativ/ kjøtt alternativ)
– Vegetaralternativ/ Pescerarianer alternativ (må forhåndsbestilles)
– Egen barnemeny med dessert som er på barnet’s premisser
– Utvalg av lokale oster som tillegg (presenteres i utstilling)

MENY BOOK A TABLE

Bordsetting mellom 19:00 og 20:00.
ÅPENT TORSDAG, FREDAG & LØRDAG
Champange FANGST 2022 FB 02

WINE tasting & WINEMAKERS dinner 10 og 11 Mars 2022.

Vår Champagne leverandør, Champagneinwest kommer til Lofoten for å lufte bobler og inspirere gjester til den nye restaurant FANGST i Hattvika med nye smaker og smaksbilder for gode mat – og drikkeopplevelser.

Vi har ambisjoner om å gjøre mer av dette også i fremtiden – MER INFORMASJON KOMMER!

Sean og Kevin service 2 scaled

Lokal råvare i fokus

FRA HAV – TIL BORD

Restaurant FANGST har eget fiskemottak, samt at vi samarbeider med lokale tilvirkere og fiskere for å kunne presentere menyen med stort mangfold. Våre ambisjoner er at tilhørende fauna (urter/ tang og tare) skal ha et sentralt uttrykk på tallerkenen. Vi arbeider gjerne med fokus «FRA HAV – TIL BORD», der kjøkkensjef og restaurantsjef planlegger lenge før sesongens meny er klar for servering.
0L8A3506 vegetar MAT Miranda Tillinghast scaled e1642590475233

VEGETAR

MANGE LOKALE RÅVARER Å VELGE I

Vi legger ned mye arbeid for å tilrettelegge for gode matopplevelser og samarbeider med øvrige restauranter i Lofoten for bærekraftige løsninger på kort og lang sikt.

Vi har gode vegetar retter som også baserer seg på kortreist mat. Vi bruker lokale leverandører av prima råvarer.
Brod og sannt at FANGST 1 1

Bærekraft

MINST MULIG MATSVINN

Vi har et utvidet fokus på matsvinn, der resirkulering og gjenbruk følger kjøkkenets åpningstider. Hos oss vil du som gjest finne avtrykk fra gårdagens middag i dagens frokost eller lunch.
Restaurant folk scaled

Konferanse

ET AVBREKK I KONFERANSEN MED ET HÆRLIG KORTREIST MÅLTID

I andre etasje ligger konferanserommet, som har restauranten i umiddelbar nærhet. Vi skreddersyr løsningen som passer din konferanse, enten det gjelder overnatting, frokost, lunsj eller middag til deltakerne.

Velkommen til gode matopplevelser i Hattvika –

VELKOMMEN TIL FANGST

FANGST

GoPro Offersøykammen Midnattsol kopi

Lofoten, i
midnattsolens rike

Utforsk midnattsolen i Lofoten med oss

Selv om Lofotens landskapet er fantastisk i seg selv, er det midnattsol som virkelig gir en følelse av den arktiske plassering av øyene og følelsen av å være på en annen verden.

For de av oss fra mer moderate breddegrader, er midnattsol en surrealistisk opplevelse som ofte vil ta fra deg nattesøvnen, spesielt hvis du prøver å slå leir i et lys oransje telt. Når du går i gatene i hvilken som helst by ved midnatt, med blå himmel over hodet, men gatene er helt tomme, vil det føles som om du er på settet til en postapokalyptisk film.

Opplev midnattsolens magi!