Hattvika Lodge

Hattvika lodge

Vi tilbyr den beste overnattingen med aktive opplevelser i Lofoten

Hattvika Lodge strekker seg etter å være det aller beste overnattingstedet i Lofoten og landsdelen. Vi skal være et utgangspunkt for friluftsaktiviteter i samarbeid med opplevelsespartnere for bedrifter nasjonalt og internasjonalt, og for fritidsgjester fra hele verden.


Hattvika Lodge tilbyr «High end overnatting – Powered by nature», autentisk, med et nettverk av ressurspersoner, i konkurranse med de beste. Målgruppen er kunder som ønsker aktiviteter, natur og attraktivitet. Kundene er ressurssterke bedrifter og fritidsreisende fra Norge og utlandet. Kanalene er direkte og i samarbeid med partnere i Norge og internasjonalt. I tillegg satser vi på å være en aktør med et fullverdig tilbud til bedriftsmarkedet, med kurs- og konferansefasiliteter med restauranttilbud og konferansefasiliteter.


Come join us for an active stay!

Vi guider selv på havet og i Lofotfjellene – hele året og samarbeider med lokale operatører for Rib-Safari, dykking, kite og surf.

Fra sommeren 2020 tilbyr vi 16 rorbuer/ leiligheter av forskjellig størrelse og Nordlandshus med tilhørende anneks og privat restaurant. I tillegg bygger vi 10 nye HILLSIDE CABINS som får en helt spesiell karakter og uttrykk

Totalt ca 90 sengeplasser.

Kari Hasselknippe har skrevet en fin artikkel om oss, les den her for få ett innblikk i historien bak Hattvika Lodge og vår visjon for stedet.