Hattvika Lodge

verdens beste råvarer Restaurant fangst

Vi fokuserer vårt kjøkken på kortreist og lokal råvare,
og setter scenen med utstrakt bruk av smake-menyer i en moderne Bistro-stil.

0L8A3086 MAT Miranda Tillinghast scaled

sesongbasert meny

EN SMAK AV LOFOTENS HISTORIE

Kjøkkensjefen planlegger meny etter sesong og kjøkkenpersonalet sørger for en sammensatt smaksopplevelse basert på lokale råvarer og tradisjoner. Uttrykket i restauranten er moderne bistro/fine dining, der Lofotens historie presenteres på tallerkenen.
Menyer

Meny

HØSTER FRA HAVET ETTER LOFOTENS ÅRSHJUL

Høsten 2024 serverer vi smaksmenyer med fokus på tilgang av lokale og våre leverandørers utvalg av råvarer.

Menyen baserer seg på hvilke råvarer som er i sesong og presenteres så gjennom:

– Kjøkkensjefens 6-retter smaksmeny
– 3 retter meny (fiske alternativ/ kjøtt alternativ)
– Vegetaralternativ/ Pescerarianer alternativ (må forhåndsbestilles)
– Egen barnemeny med dessert som er på barnet’s premisser
– Utvalg av lokale oster som tillegg

MENY BOOK A TABLE

Høsten 2024 har vi åpent 5 dager i uken (stengt tirsdag og onsdag) – VELKOMMEN! Ring oss gjerne på telefon +47 90799855 ved eventuelle spørsmål til meny eller bord reservasjon.

Bordsetting mellom 18:00 og 21:00.

ÅPENT ALLE DAGER UNNTATT TIRSDAG & ONSDAG

Sean og Kevin service 2 scaled

Lokal råvare i fokus

FRA HAV – TIL BORD

Restaurant FANGST fokuserer på nærhet til fiskefeltene utenfor Ballstad, samt at vi samarbeider med lokale tilvirkere og fiskere for å kunne presentere menyen med stort mangfold. Våre ambisjoner er at tilhørende fauna (urter/ tang og tare) skal ha et sentralt uttrykk på tallerkenen. Vi arbeider gjerne med fokus «FRA HAV – TIL BORD», der kjøkkensjef og restaurantsjef planlegger lenge før sesongens meny er klar for servering.
0L8A3506 vegetar MAT Miranda Tillinghast scaled e1642590475233

VEGETAR

MANGE LOKALE RÅVARER Å VELGE I

Vi legger ned mye arbeid for å tilrettelegge for gode matopplevelser og samarbeider med øvrige restauranter i Lofoten for bærekraftige løsninger på kort og lang sikt.

Vi har gode vegetar retter som også baserer seg på kortreist mat. Vi bruker lokale leverandører av prima råvarer.
Brod og sannt at FANGST 1 1

Bærekraft

MINST MULIG MATSVINN

Vi har et utvidet fokus på matsvinn, der resirkulering og gjenbruk følger kjøkkenets åpningstider. Hos oss vil du som gjest finne avtrykk fra gårdagens middag i dagens frokost eller lunch.

Restaurant folk scaled

Konferanse

ET AVBREKK I KONFERANSEN MED ET HÆRLIG KORTREIST MÅLTID

I andre etasje ligger konferanserommet, som har restauranten i umiddelbar nærhet. Vi skreddersyr løsningen som passer din konferanse, enten det gjelder overnatting, frokost, lunsj eller middag til deltakerne.
Vi har oppsummert vårt tilbud til bedriftsmarkedet i denne brosjyren

Interior 2 scaled

RESTAURANT FANGST

Interiør og design

I samarbeid med EIKUND, Foodtech, VÅG arkttektur og Nina Beyer har vi satt sammen interiøret i vår nye restaurant FANGST. Arkitekturen er moderne/ Nordisk med et klassiskt uttrykk på bord og stoler. Vår leverandør EIKUND har tatt frem gamle designer klassikere fra 1950 og 60 tallet og produserer møblene i egen fabrikk i Egersund, Norge.

Les mer om vårt EIKUND prosjekt her

Velkommen til gode matopplevelser i Hattvika –

VELKOMMEN TIL FANGST

FANGST

GoPro Offersøykammen Midnattsol kopi

Lofoten, i
midnattsolens rike

Utforsk midnattsolen i Lofoten med oss

Selv om Lofotens landskapet er fantastisk i seg selv, er det midnattsol som virkelig gir en følelse av den arktiske plassering av øyene og følelsen av å være på en annen verden.

For de av oss fra mer moderate breddegrader, er midnattsol en surrealistisk opplevelse som ofte vil ta fra deg nattesøvnen, spesielt hvis du prøver å slå leir i et lys oransje telt. Når du går i gatene i hvilken som helst by ved midnatt, med blå himmel over hodet, men gatene er helt tomme, vil det føles som om du er på settet til en postapokalyptisk film.

Opplev midnattsolens magi!