Restaurant

Hattvika Lodge has idag en ombygget rorbu som er vårt serveringssted for frokost. Rorbuen er original fra ca 1880.

AUTENTISK MAT

EN SMAK AV Lofoten

Her vi gjester kunne smake og oppleve Lofoten gjennom presentasjon og service av matfatet som finnes rett utenfor Ballstad. Vi bygger nå ny restaurant som åpner senhøsten 2021 og gleder oss allerede til å servere dere! Mer informasjon kommer!

ÅPNER høst 2021

Vi åpner ny restaurant senhøsten 2021. The Fish Factory vil være fokusert på kortreist mat og hovedretten fanger du best rett utenfor Ballstad – fiskerihovedstaden i Lofoten! Vi ønsker å servere mat av god kvalitet med hjertevarme.

Vår målsetning er å levere fersk og bærekraftige måltider som er forankret i den Nord Norske menyen og røtter til Lofotfisket. Menyen vil hovedsakelig være basert på kortreist fisk og dagens fangst fra Vestfjorden rett utenfor Ballstad.

Hattvika Lodge vil kunne gjeste opptil 100 gjester; 75 gjester i restauranten, 15 gjester i styrerommet og 10 gjester i resepsjon/ lounge området.


ARCTIC TASTE – AUTHENTIC FEEL!

Lofoten, i
midnattsolens rike

Utforsk midnattsolen i Lofoten med oss

Selv om Lofotens landskapet er fantastisk i seg selv, er det midnattsol som virkelig gir en følelse av den arktiske plassering av øyene og følelsen av å være på en annen verden.

For de av oss fra mer moderate breddegrader, er midnattsol en surrealistisk opplevelse som ofte vil ta fra deg nattesøvnen, spesielt hvis du prøver å slå leir i et lys oransje telt. Når du går i gatene i hvilken som helst by ved midnatt, med blå himmel over hodet, men gatene er helt tomme, vil det føles som om du er på settet til en postapokalyptisk film.

Opplev midnattsolens magi!