Lofoten er oppdaget og det skulle bare mangle ettersom magasiner og nettsteder har vist frem bakgården i spektakulære bilder og videoer. Er det da mer å utforske?

Hattvika Lodge er en privat lokasjon med 16 unike enheter, lokalisert sentralt i fiskeværet Ballstad. Fra Ballstad har det vært drevet fiske i flere 100 år og fiskeværet er Lofotens desidert største operative fiskerihavn. Det er noen år siden at operasjonelt fiske ble utøvet i Hattvika, men for 3 år siden startet restaurering av det som idag er Hattvika Lodge.

Stedet eies og drives av ekteparet Guri Jentoft og Kristian Bøe, der Guri’s familie har vært væreiere i 5 generasjoner.

Hattvika Lodge er den perfekte lokasjonen for mindre firma event, venneturer, gutte eller jente gjenger som ønsker kvalitet på bostandard og fellesarealer for velvære og avslapping. Med sine 16 enheter av forskjellig størrelse kan stedet totalt innkvartere opptil 75 gjester.

Hattvika Lodge har 4 ulike velvære attraksjoner:

– Stor sauna på kaia i Hattvika

IMG 1710 KAYAK
DCIM\102GOPRO\G1274668.JPG

Bendiksenbua med egen JacuzziJulia Kieva nordlys1 hattvika

– Mindre sauna ved det hvite huset (hovedhuset på Hattvika Lodge)Heidi Hallseth SMK 5616 Hattvika

– Badestamp (Hot-Tub)

Mats Grimsæth hottub
Ballstad Lofoten VG Helg. Mats Grimsæth (21) seiler norskekysten i løpet av ett år og tar med seg gjester på turen. Foto: Øyvind Nordahl Næss, VG

Vertskapet på Hattvika Lodge er opptatt av at gjestene skal «smake Lofoten» med alle sansene. Stedet tilbyr derfor guidede aktiviteter som fjellturer – året rundt, havkajakk opplevelser og fisketurer med lokale fiskere. Men hva er et opphold verdt uten å ta del av den kortreiste maten som Lofoten etterhvert har blitt verdsatt for. Hattvika Lodge tilbyr sine gjester privat restaurant med alle rettigheter, der Hilde Grande/ Smak Lofoten er kjøkkensjef. Hilde er opptatt av å presentere lokale råvarer med særpreg og stor grad av presentasjon av sine retter. Hos Hattvika Lodge er vi opptatt av å presentere historien av Lofoten.

Stedet har også verdens eneste Møller Tran Taste depot. Et samarbeid med mollers.no som representerer produktet og en av bærebjelkene i Lofot Samfunnet fra kaia i Hattvika. 

Så hvorfor velge å samle seg rundt bordet i Hattvika? En privat lokasjon med de beste overnattingsfasilitetene i Lofoten står til disposisjon med et aktivt vertskap som setter scenen for uforglemmelige opplevelser på basecamp og i naturen. Vi tar dere gjerne med på fjelltur eller tur på Lofot havet og sammen med kjøkkensjefen, Hilde Grande sørger vi for en matopplevelse i autentiske omgivelser i Hattvika.

Velkommen til Hattvika Lodge og ta en aktiv del i Lofotens historie. Les mer på VakreNordNorge https://www.vakrenordnorge.no/hattvika-lodge-ekte-rorbuer-pa-behagelig-vis/

Hattvika Lodge – Outdoor rooted