Hattvika Lodge

Aktivitet

Sti sykkel i Lofoten

Come join us for an active stay

Det sies at fjellene i Lofoten er meget gamle, kanskje eldst i hele verden…. Lofoten er vill og vakker, byr på helhetlige naturopplevelser og våre fjelltopper innbyr til nytelse – også med Stisykkel.

For nybegynnere er stisykling i øyriket mer bæring og trilling, men for den erfarne syklist kan dette gi helt spesielle opplevelser. Ballstad er lokalisert midt i Lofoten og fra din rorbu i Hattvika har dere kort tilgang til det beste sykkel terrenget i hele Lofoten!

Smørdalskammen GoPro 1

Vår bakgård er som skapt for opplevelser og tilgangen nær. Fra Ballstad kan du varme opp med enkel stisykling i Kyllingdalen til det mer ekstreme på Ballstadheia og Nonstinden. Flere gjester Smørdalskammen – kanskje det mest tilgjengelige og minst utfordrende terreng, men med fantastisk utsikt mot Himmeltindene, Ballstad og Vågakallen og Henningsvær i øst.

Justadtinden, Eltofttuva, Brattflågan og området på Alstad er kjent og kjært for mange stisyklister i Lofoten.

Om RedBull Hardtail er for drøyt, så passer kanskje Lofoten for din neste sykkelopplevelse i verdens vakreste øyrike – gjerne kombinert med et hærlig rorbu opphold hos Hattvika Lodge.

HATTVIKA LODGE – OUTDOOR ROOTED

Har du sett disse?