Hattvika Lodge

Aktivitet

Möller’s Tran

Verdens eneste Tran Smake Bu

T4A7291 1

Lofotens historie går langt tilbake i tid og er tuftet på Lofotfisket – verdens største fiske skjer rett utenfor rorbuen din i Hattvika. Tran har tradisjonelt vært brukt av lokalbefolkningen som lysolje, maling og vitamin tilskudd. Vi snakker her om ren Omega-3 på ytterveggene! Dette er forresten årsaken til at rorbuene i Lofoten har den autentiske rødfargen. Er det ikke vakkert?

I 1852 ble Möller’s Tran etablert og er i de seneste årene ervervet av matvaregiganten Orkla og råstoffet pakketeres i flere kosttilskudd produkter, der det mest kjente er Möller’s Tran. Tran er etterhvert blitt ettertraktet også utenfor Lofoten og Norge og eksporteres idag over hele verden.

All Möller’s tran produseres i første ledd på Ballstad og produksjonen skjer rett over vågen i Hattvika. På Hattvikholmen produseres det flere millioner flasker tran årlig og du som gjest hos oss kan få din daglige dose fra vår Tran Smake Bu. Dette er originalt, fremmer Lofotens historie, fokuserer på kortreist kosttilskudd og er endel av Lofotens originale opprinnelse, der fiskerne måtte tenke seg om 2 ganger før de brukte en krone….

Velkommen til Hattvika Lodge og en autentisk Tran opplevelse!

Les hva Bomkanari skriver om vår Tran smake bu.

HATTVIKALODGE – EXTENDED EXPERIENSES

Har du sett disse?