Lofoten kledd i vinterdrakt er lofotfiske og magiske omgivelser. Lofoten som region tiltrekker seg ekstremsportutøvere,fotografer og turister – det er lyset og de autentiske omgivelsene som lokker! På Ballstad, Lofotens største operative fiskevær, er det fiskerne som regjerer. Turistene har nå reist og i Hattvika kan dere oppleve en langweekend med personlig utvikling og mentalt overskudd med Cecilie Ystenes. Rammene for arrangementet er Lofotens vakre natur. De autentiske, nyoppussede rorbuene til Hattvika Lodge og deres private restaurant er basecamp for oss denne helgen. Helt nede i vannkanten i fiskeværet Ballstad er vi omringet av det vakreste Lofoten har å by på. Vi tilbyr en annerledes retreat som fordyper og fremmer sosiale relasjoner og teknikker for å utvikle mentalt overskudd.2020 Mental trening Ystenes timeplan2020 Mental trening Ystenes timeplan22020 Mental trening Ystenes timeplan3Kursbevis

INKLUDERT I PRISEN: Workshop med Cecilie. Pick-up service på flyplass, Leknes eller Hurtigruten, Stamsund. Mat alle dager (frokost, lunch og middag). Overnatting på Hattvika Lodge. Transport til og fra aktiviteter, turer og spesifiserte aktiviteter.
IKKE INKLUDERT: Reise til/fra Lofoten. Evt. alkohol. ROMFORDELING: Hattvika Lodge har fleksibel romfordeling og vi planlegger for enkeltrom innkvartering som betyr at deltakerne har privat innkvartering.

Pris kr 17.400,-
EARLY BIRD BINDENDE PÅMELDING INNEN 1. OKTOBER 2020, kr 15500,-

TIMEPLAN
DAG 1: KICK-OFF – kickstart mentalt påfyll!
• Verktøy for å prestere bedre under press • Verktøy for å få mer ut av eget og andres potensial
DAG 2: WORKSHOP DEL 1
• Sett meningsfulle mål og styr motivasjonen din • Jobb smartere – ikke hardere
DAG 3: WORKSHOP DEL 2
• Tenk klarere og ta kontroll på følelser Vi bruker deler av DAG 3 til å oppleve Lofothavet eller utforske fjellene på beina eller med truger.
DAG 4: WORKSHOP DEL 3
• Fysisk avspenning for økt fokus og verktøy for å hvile med kvalitet

På basecamp vil vi nyte fasiliteter hos Hattvika Lodge utenfor det faglige programmet i sauna/ hot-tub, samt at vi legger til rette for utendørs aktiviteter som lofotfiske og topptur.

Påmelding og henvendelser til RAW Trening AS post@rawtrening.no
Spørsmål vedrørende Hattvika Lodge Kristian Bøe: +47 93 02 88 87, post@hattvikalodge.no
PÅMELDINGSFRIST: 31. DESEMBER 2020. kr 17.400,-
EARLY BIRD – BINDENDE PÅMELDING INNEN 1. OKTOBER 2020, kr 15500,-

CECILIE YSTENES
Cecilie er mental trener, performance coach,foredragsholder og forfatter. Hun jobber med toppidrettsutøvere, ledere og medarbeidere i norsk næringsliv, samt privatpersoner som ønsker personlig utvikling, utvikle mental styrke og få maks ut av sitt potensial under press. Hun hjelper mennesker med å takle stress, regulere emosjoner og fokusere enda bedre.